TRETMAN VODA

NAŠI PROJEKTI

Tretman voda je sektor u usponu zahvaljujući današnjoj brizi o efikasnom iskorišćenju vode, kao i odgovarajućim specifičnim regulativnim merama koje su na snazi svuda u svetu.

Mi smo u  Fluidri   osnovali poslovnu jedinicu koja se specijalizovala u oblasti  tretmana voda za privatne, industrijske i/ili relaksacione namene. Razvili smo niz procesa i metoda desalinizacije, tretmana pijaće vode, tretmana za obradu vode, za doziranje, obradu i regeneraciju industrijskih otpadnih voda. Ponosni smo na činjenicu da nudimo tržištu čitav niz rešenja za regeneraciju i dalju upotrebu vode i da su nam potrebe Korisnika uvek na prvom mestu.

Oprema, različita tehnička rešenja kao i hemijska sredstva koja će obezbediti čistu i, pre svega bezbednu za upotrebu vodu u privatnim i javnim bazenima, dečijim,  takmičarskim, relaksacionim, aqua-parkovima,  kao i wellness centrima, spa i hidroterapijama su deo našeg proizvodnog asortimana.

FLUIDRA nudi niz funkcionalnih rešenja i opreme za omekšavanje vode volumetrijsku I hronometrijsku opremu za obratnu osmozu, filtraciju i dezinfekciju, boce pod pritiskom, pumpe i posude za doziranje, posude za slani rastvor i ostalu opremu neophodnu u tretmanu voda.

Više informacija možete naći na web-strani našeg brenda:

idrania_4