NAVODNJAVANJE I ZALIVANJE

NAŠI PROJEKTI

Fluidra group se od osamdesetih godina bavi proizvodnjom i distribucijom svih proizvoda koji su neophodni za postavljanje sistema navodnjavanja u poljoprivredi  i zelenih površina za javnu upotrebu (igrališta za golf I parkovi) ili za privatne bašte , pod svojim brendom  Cepex.

Fluidra proizvodi se primenjuju u svim etapama Sistema za navodnjavanje, PP, PVC I PE ventili i pripadajući elementi, cevi i creva koja se primenjuju u bunarima i pumpnim stanicama, cevovodima ili kod opreme za organsko navodnjavanje.

Fluidra elektro-magnetni ventili i kontrolori se primenjuju u sistemima upravljanja i kontrole navodnjavanja. Ovi uredjaji su dizajnirani za regulaciju navodnjavanja, preko kontrole dotoka vode,blokiranja, odnosno kanalisanja daljeg protoka vode prema različitim sistemima. Navodnjavanje kap-po-kap, sprinkleri, rasprskivači ili ispusne cevi su direktno vezane na usev, kako bi dovele vodu biljkama.

Fluidra je u oblasti navodnjavanja prisutna u celom svetu, izmedju ostalog i zahvaljujući odličnoj saradnji sa drugim  vodećim proizvođačima kao što su Rain Bird i Hunter.

Više informacija možete naći na web-strani brenda u navodnjavanju

cepex