LumiPlus Design – najnaprednija LED tehnologija dobitnik 2014 Red Dot Aword.

 

LumiPlus Design je prepoznat zahvaljujući inovativnosti i izuzetnosti u nominaciji Red Dot Award 2014.
Dostupan u dve završne obrade, čisto belo i inox-efekat, zahvaljujući primeni inovativne tehnologije  pod nazivom IMD /kalup dizajn injekcionim prešanjem plastike/.
Fluidra je uspela da razradi LumiPlus Design liniju sa najvećim efektom osvetljaja od svih dosadašnjih LED solucija za bazene.

AstralPool je izbacio  na tržište LumiPlus Design, inovativnu skupinu podvodne LED rasvete, simbiozu efikasne i unapredjene LED tehnologije i inovativnog dizajna.

AstralPool’s LumiPlus Design linija reflektora je prva linija izrađena primenom IMD tehnologije. Konkretno, to znači da su trake od plastike obradjene tako da  izgledaju kao INOX. Ova linija se nudi i kao čisto bela i kao inox efekat završne obrade.

2014 Red Dot Award – priznanje za najnaprediju LED soluciju.

2014 Red Dot Award – priznanje za najnaprediju LED soluciju.

LumiPlus Design  AstralPool je prepoznat dobijanjem priznanja  Red Dot Award, najprestižnija nagrada za dizajn od 1955.
The Red Dot Award se dodeljuje proizvodima koji su lansirani tokom poslednje dve godine, i koji, dokazano imaju superiornost u devet parametara  koja , izmedju ostalog čine inovativnost, funkcionalnost, ergonomičnost, ekologija i dugotrajnost.

Maksimalna adaptibilnost

Izgled i dimenzije (prečnik je manji od  PAR56 LED reflektora), što znači da se  LumiPlus Design linija savršeno uklapa u svako bazensko okruženje, i pridodaje izuzetnost i moderni izgled. Štaviše, LumiPlus Design ugao osvetljavanja je dizajniran da bolje osvetljava dno bazena i uspešno redukuje spoljašnje svetlosne uticaje.

Maksimalna energetska efikasnost

LumiPlus Design reflektori donose unapredjenje efikasnosti osvetljaja i energetske efikasnosti za više od  40%  u poređenju sa ostalim sličnim LED reflektorima koji su trenutno raspoloživi na tržištu.
LumiPlus Design reflektori se nude: RGB, beli I  RGB-DMX i kompatibilni su sa  LumiPlus Eco, Top, DMX i svim LED kontrolnim sistemima  koje distribuira  AstralPool.

Fluidra je nacionalni i internacionalni znak za održivo korišćenje vode

Fluidra je multinacionalna korporacija kotirana na Nacionalnoj Berzi Španije, čija je delatnost orijentisana na razradu rešenja koja će omogućiti optimalno korišćenje vodnih resursa, specijalizovana za tretman voda i primenu.

Fluidra je posvećena razvoju procedura za održivo korišćenje vode koje nudi kroz programe Bazeni i Wellness, Oprema za cevni razvod i Navodnjavanje i  Tretman vode u okviru svojih osnovnih brendova AstralPool, Cepex i Idrania.

Fluidra ima preko 150 predstavnistava  44 zemlje i nekoliko proizvodnih centara na najvećim tržištima. Proizvodi grupe  Fluidra  se prodaju u, preko 170 zemalja, zahvaljujući raširenoj prodajnoj mreži. U grupi je zaposleno oko  4.000 ljudi.

Koncept i vizija razvoja korporacije se bazira na očuvanju vrednosti vodnih resursa i na racionalnu potrošnju. Kompanije koje danas čine korporaciju FLUIDRA, od kojih pojedine sa iskustvom od  40 godina, rasle su, upravo, u skladu sa ovom vizijom i specijalizovale se u okviru četiri poslovne jedinice: tretman vode, oprema za cevni razvod, irigacija: navodnjavanje I zalivanje I bazeni I wellness.