Novi katalog Fluidra Spaecial

Spaecial je sveobuhvatno rešenje za wellness: nude se svi pomoćni i pripadajući delovi za kompletno opremanje wellness projekta.

Fluidra, vodeći proizvođač opreme za bazene i wellness preko svojih brendova  AstralPool i AstralPool Spaecial lansira novi katalog za Specijalnu liniju ekskluzivnih rešenja za različite wellness objekte. Sa najvećom ponudom do sada, uključuje novu liniju sauna, opreme za vratnu masažu, hidromasažne krevete, senzorske tuševe, balneo terapiju I  masažne stolove.

Spaecial je kreirao petu zonu u svom asortimanu, SPA Zonu sa novom linijom u inoxu.

Spaecial je termin skovan slaganjem reči “spa” i “special”.  Ako se vratimo na Romanske tradicije, dodaje vrednost iznimnosti, individualizma, različitosti, što su fundamentalne odlike svih wellness projekata koje nudi FLUIDRA pod svojim brendom AstralPool Spaecial.

Fluidra kao nacionalni I internacionalni znak za održivo korišćenje vode

Fluidra je posvećena razvoju procedura za održivo korišćenje vode koje nudi kroz programe Pool&Wellness, Oprema za cevni razvod i Navodnjavanje i  Tretman vode u okviru svojih osnovnih brendova AstralPool, Cepex i Idrania.

Fluidra ima preko 150 predstavništava  44 zemlje i nekoliko proizvodnih centara na najvećim tržištima. Proizvodi grupe  Fluidra  se prodaju u, preko 170 zemalja, zahvaljujući raširenoj prodajnoj mreži. U grupi je zaposleno oko  4.000 ljudi.

Koncept i vizija razvoja korporacije se bazira na očuvanju vrednosti vodnih resursa i na racionalnu potrošnju. Kompanije koje danas čine korporaciju FLUIDRA, od kojih pojedine sa iskustvom od  40 godina, rasle su, upravo, u skladu sa ovom vizijom i specijalizovale se u okviru četiri poslovne jedinice: tretman vode, oprema za cevni razvod tečnosti, irigacija: navodnjavanje i zalivanje i bazeni i wellness.